Om företaget
Bild
Om oss

BORÖ AB är moderbolaget i en expanderande, familjeägd industrikoncern som utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av främst värmeprodukter. BORÖ AB ägs av Bo och Ellinor Rönnkvist och har ca 75 anställda. Koncernen har sitt huvudkontor i Kalix där man specialiserat sig på tillverkning av ackumulatortankar och varmvattenberedare för värmeinlagring. Tillverkningen består till största del av automatiserad lineproduktion samt här ligger även utvecklings- och maskinbyggnationsavdelningen. Även specialtankar tillverkas vid enheten.

Företaget har sin slutmontering av värmeprodukterna, logistikcentra samt bearbetning av tunnplåt och pulverlackering i Motala. Här tillverkas även överskåp till kylar och frysar, Trinettekök och batterikylskåp.

Koncernens har stora maskinella, personella och logistiska resurser som stärker koncernens framtida konkurrenskraft på OEM-marknaden och även VVS-grossistled för avancerade värmeprodukter och energisystem. Vi har också stor lagringskapacitet i Motala.

Till koncernen hör också Motala Företagspark AB, Fastighetförvaltning i Motala. I dagsläget finns ett 30-tal hyresgäster i blandande branscher men det växer och utvecklas kontinuerligt.

Ladda ner vår presentation av BORÖ

 
 

 

BORÖ WORLDWIDE

Kalix
Motala
Bosnien

 

 

BORÖ - SERVICE & SUPPORT

Här hittar du vanliga frågor och svar (FAQ) om våra produkter samt länkar till produktbeskrivningar och manualer.
 
 

BORÖ - NYHETSBREV

En gång/månad utges Borö Nyhetsbrev. Du som vill ha detta per automatik via mail kan anmäla detta här.

 
 
Borö Pannan AB • Bangårdsvägen 1 • 952 31 Kalix • +46 923-166 80 • info@boroe.com  Logga in