Om företaget
Bild
Till koncernen hör också Motala Företagspark AB, Fastighetförvaltning.

Ett Företagscentrum där du som hyresgäst kan dra nytta av alla de faciliteter som området och byggnaden erbjuder samt hitta nya samarbetspartners i skiftande branscher.

 

Vi har flexibla och tillgängliga lokaler som kan skräddarsys för lager och produktionsändamål. Lokalerna inryms i en större industribyggnad i det område som man lokalt kallar ”E-lux området”. Det finns lediga ytor i olika storlekar från 300 kvm upp till 25 000 kvm. Fastigheten ligger så till att den är anpassad för logistik och industriändamål med en takhöjd på 8-9 meter och i vissa delar upp till 12 meter. Det  finns en mängd faciliteter som kan disponeras av dig som hyresgäst. Några exempel är lastkajer, traverser, processvatten, gasol, tryckluft, stor golvbärighet, fiberanslutet internet, kalllager, varmlager mm

 

Vi har ett lätttillgängligt läge där man även med tunga transporter snabbt kommer ut till RV 50 mot Örebro, Jönköping och Linköping med anslutning till E4:an. Det finns tillgång till industrikontor och omklädningsrum för personal samt även separata kontorsrum med gemensama konferens- och personalutrymmen. Inom byggnaden finns Restaurang BORÖ med matsal samt även separata representationsrum. Här serveras bl a dagens lunch varje dag.

 

I dagsläget finns ett 30-tal hyresgäster i blandande branscher men det växer och utvecklas kontinuerligt. Det finns också hyresgäster inom plåtbearbetning, montering, lackering mm. Det innebär att man som hyresgäst utan transporter kan få tillgång till lackeringsanläggningar och plåtbearbetning i mån av ledig kapacitet.

 

För mer info kontakta bo.ronnkvist@boroe.com

 Läs mer om Motala Företagspark AB

 
 

 

BORÖ WORLDWIDE

Kalix
Motala
Bosnien

 

 

BORÖ - SERVICE & SUPPORT

Här hittar du vanliga frågor och svar (FAQ) om våra produkter samt länkar till produktbeskrivningar och manualer.
 
 

BORÖ - NYHETSBREV

En gång/månad utges Borö Nyhetsbrev. Du som vill ha detta per automatik via mail kan anmäla detta här.

 
 
Borö Pannan AB • Bangårdsvägen 1 • 952 31 Kalix • +46 923-166 80 • info@boroe.com  Logga in