Om företaget
Bild
Lediga tjänster inom BORÖ

Vi söker en produktionschef i Kalix

BORÖ är ett företag i energibranchen, vi utvecklar och tillverkar, värmeprodukter, Trinettkök och plåtdetaljer på lego. Vi finns i Kalix och i Motala, läs mer om företaget på www.boroe.com. Just nu söker vi en produktionschef till vår enhet i Kalix. Vill du vara med och säkerställa företagets framtida produktion med att ha ett övergripande ansvar för att leda, styra och planera produktionen? Vi utvecklar och producerar ackumulatortankar och varmvattenberedare i svart stål och rostfritt, allt från massproduktion till specialtankar i storlekarna från 40 liter upp till 25 kubik och stora delar av maskinparken är specialbyggd för sitt ändmål. Högvolymprodukterna har hög automatiseringsgrad, specialprodukterna tillverkas mer manuellt. 

Vi söker dig som är noggran och fokuserad och har lätt för att samarbeta och samtidigt klara av ett högt tempo. Du ska kunna ta egna initiativ och fatta beslut. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till vice VD och kommer att ha ett nära samarbeta med övriga tillverkningsenheter inom företaget. Produktionen i Kalix består idag av ca 20 medarbetare. I  tjänsten ingår även ansvar för underhåll- och logistikpersonal samt att ansvara för visst inköp/avrop av material till produktionen. Det affärssystem vi använder är Axapta och personalen hanteras i Agda.

Kvalifikationer
• Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin
• Dokumenterad erfarenhet av personal- och resultatansvar
• Erfarenhet av att leda och utveckla verksamhet för att nå uppsatta produktivitetsmål

Personliga färdigheter
Vi ser att du är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Prestiglös, kreativ och det är mertierande om du även har teknisk erfarenhet och har jobbat med produktionsförbättringar.

Anställningsform: Tillsvidare
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ort: Kalix

Sista ansökningsdatum: 2017-10-31, urval sker löpande

Maila din ansökan till Ellinor.ronnkvist@boroe.com

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 
 

 

BORÖ WORLDWIDE

Kalix
Motala
Bosnien

 

 

BORÖ - SERVICE & SUPPORT

Här hittar du vanliga frågor och svar (FAQ) om våra produkter samt länkar till produktbeskrivningar och manualer.
 
 

BORÖ - NYHETSBREV

En gång/månad utges Borö Nyhetsbrev. Du som vill ha detta per automatik via mail kan anmäla detta här.

 
 
Borö Pannan AB • Bangårdsvägen 1 • 952 31 Kalix • +46 923-166 80 • info@boroe.com  Logga in