Trinette produkter
Bild
Trinettekök, Litet kök med stort svängrum

Behoven av funktionella och trevliga köksmiljöer är viktiga i våra hem. Lusten till detta försvinner naturligtvis inte bara för att köksutrymmet är litet. Att skapa svängrum för matlagning är nämligen lika viktigt i studentlyan, i personalrummet eller på ett seniorboende, för att bara nämna några platser.

Därför har vi samlat massor av funktioner på en liten yta och lagt hela vårt fokus på klok teknik och god design. Design ska göras med omtanke så att produkterna blir lättare och roligare att använda.Våra kök innehåller de grundläggande funktionerna för köket. Diskbänk med praktiska disklådor, spis försedd med glaskeramikhäll eller kokplattorna med timer, kylskåp med frysfack samt praktiska förvaringsutrymmen.

Det finns anpassade överskåp att montera ovanpå samtliga trinettekök med plats för microvågsugn mm. Produkterna levereras i vitt som standardutförande med måtten 600 mm, 1000 mm samt 1200 mm och enligt svensk standard.

Vi samarbetar med Ballinglöv så till samtliga trinettekök går det att beställa, som tillval, andra träslag, färger och handtag. Det finns också fler utförande på skåp och väggskåp med inredning att beställa från Ballingslöv som har ett stort utbud.

 Ladda ner vår kompletta broshyr med alla våra Trinettemodeller samt tillval

 Certifikat återvinning

 
 

 

BORÖ WORLDWIDE

Kalix
Motala
Bosnien

 

 

BORÖ - SERVICE & SUPPORT

Här hittar du vanliga frågor och svar (FAQ) om våra produkter samt länkar till produktbeskrivningar och manualer.
 
 

BORÖ - NYHETSBREV

En gång/månad utges Borö Nyhetsbrev. Du som vill ha detta per automatik via mail kan anmäla detta här.

 
 
Borö Pannan AB • Bangårdsvägen 1 • 952 31 Kalix • +46 923-166 80 • info@boroe.com  Logga in